Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Derfor bør du vælge en plaid i italiensk ren ny uld!

Derfor bør du vælge en plaid i italiensk ren ny uld!

Derfor bør du vælge en plaid i italiensk ren ny uld!

Hvis du ønsker at forkæle dig selv eller en du holder af lidt ekstra, vil vi klart anbefale dig at kigge på et af vores lækreste produkter, nemlig en uldplaid i 100% ren ny uld, importeret direkte fra Italien. Kvaliteten af denne plaid er blandt markedets bedste, og den er certificeret med det meget anerkendte Woolmark-mærke. Woolmark-mærket sikrer dig som forbruger den bedste kvalitet og uld, der virkelig holder!

Kvalitetsuld fra Italien

Denne lækre uldplaid er produceret i Italien med uld af den højeste kvalitet. Du har med al sandsynlighed oplevet tæpper, trøjer eller andet i uld, der kradser helt vildt, men det vil du ikke opleve med denne kvalitet af uld. Det er de fineste uldfibre, der er brugt til plaiden, og det giver en lækker blødhed. Det er dog absolut ikke tilfældigt, at vi har valgt at få disse uldplaider produceret i Italien.


Uldproduktionen i Italien er kendt for at være en traditionel og omhyggelig proces. Først indsamles den bedste uld, hvorefter den sorteres efter kvalitet og farve. Herefter skal ulden renses og kardes for at fjerne urenheder, støv og grovfibre, som skulle sidde i den. Denne proces sikrer, at ulden bliver blød, jævn og klar til at blive spundet til tråde, hvilket er næste skridt i processen - nemlig farvning.

italiensk uldplaid
Vores italiensk producerede uldplaider er desuden tilgængelige i tre farver, hvilket selvfølgelig betyder, at dele af ulden farves, inden den væves til de lækre plaider. Netop fordi plaiderne er produceret i Italien, gennemgår de også en streng kvalitetskontrol. Enhver plaid undersøges grundigt for fejl i farve eller vævning, før den sendes videre på sin rejse.


Den italienske proces sikrer, at alle plaider, vi får hjem, er af den bedste kvalitet. Det betyder ganske enkelt, at du her er sikker på at få den kvalitet, skønhed og luksus, som italienske uldplaider har at tilbyde.


Hvorfor Woolmark-mærket?


Udover den italienske proces, der nøje udvælger det bedste af det bedste uld til vores uldplaider, er plaiderne desuden certificeret med Woolmark-mærket. Woolmark er en gammel og grundig certificering af uld og en anerkendelse og garanti for høj kvalitet og autenticitet inden for uldproduktion. Ganske kort sagt, med Woolmark er du garanteret en høj kvalitet af uld i dine produkter.

Italiensk uldplaid
Denne uldplaid har certificeringen "Pure New Wool", klassificeret til Interiør. Det er altså ren ny uld, lavet og testet til brug i indretningen. For at et produkt kan blive mærket med Woolmark, skal det igennem mange strenge og omfattende tests for at sikre, at produktet lever op til, hvad det lover. Dette kan inkludere tests for farveægthed, krympning samt generel holdbarhed og kvalitetssikring.


Woolmark er desuden en global certificering og betragtes som en indikator for produkter af høj standard inden for uldindustrien. Dette giver dig som forbruger tillid til de produkter, du køber, og at produkterne faktisk er, hvad de lover.


Alle kan bruge en lækker uldplaid!


Som du sandsynligvis har bemærket, er vi altså ret stolte af netop denne uldplaid og dens lækkerhed. Dens stilrene design og højkvalitetsuld giver et pust af elegance i ethvert hjem. Uanset om det er til brug på sofaen, sengen eller på terrassen en kølig aften, passer denne uldplaid perfekt ind.

Italiensk uldplaid
Som en bonus er uld naturligvis også et bæredygtigt produkt, og derfor meget miljøvenligt. Uld er desuden naturligt varmeisolerende, åndbart og selvfølgelig dejligt blødt! Du vil ikke fortryde at prøve en uldplaid lavet af ren uld af den højeste kvalitet, det lover vi!

Mange bløde knus fra

 

Read more

Fakta om uld

Fakta om uld

Uld har en masse gode og lækre egenskaber som vi til hver en tid kan nyde godt af. Der er mange forskellige former for uld, men de har alle sammen egenskaber der kommer dig til gode på mange måder...

Read more
Lær mere om vores plaider fra Ukraine
ukraine

Lær mere om vores plaider fra Ukraine

I vores travle verden søger vi trøst og skønhed. Vores nye uldplaider fra Ukraine er mere end blot produkter – de er en forbindelse til kultur og støtte i en udfordrende tid. Skabt med omtanke for ...

Read more