Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Lær mere om vores DELUXE serie - Off white plaid 🤍

Lær mere om vores DELUXE serie - Off white plaid 🤍

Lær mere om vores DELUXE serie - Off white plaid 🤍

DELUXE serien - Off white plaid! 

 
Hvis du skal forkæle dig selv ekstra meget, så vil vi anbefale dig at købe en plaid af Uldplaidens egne designs fra vores alt for lækre DELUXE-serie. Med denne plaid får du både super lækker kvalitet og behagelig blødhed i et. Plaiden består af 90% merino og 10% cashmere uld fra Australien og New Zealand, og det er disse uldtyper der er med til at gøre, at plaiden bliver af så høj en kvalitet. 
 

Cashmere uld - Hvad er det? 

Cashmere er en af de mest eftertragtet, luksuriøse og eksklusive råmaterialer, som naturen giver os. Ulden er fremstillet af hår fra cashmeregeden, og der er ingen uld der er ligesom denne. Det er let, lækkert, kølende, silkeblødt og varmende på en og samme tid. Gederne der producere cashmere lever under ekstreme vejrforhold. Dermed har de udviklet en pels, som selv kan regulerer varmen alt efter hvad de har behov for. Dette er altafgørende for ulden, og gør dermed at cashmere uld er af så udsøgt en kvalitet som det er, og dermed også efterspurgt. Hvis man passer på denne type uld, så skaber det både glæde, og bringer luksus i dit hjem i mange år fremadrettet. Det er nemt at vedligeholde, da det er selvrensende. Ulden kan både vaskes, men også hænge udenfor og lufte i et par timer. 

 

Merinould - Hvad er det? 

 

Merinould er kendt verden over for at være en af de mest eksklusive uldsorter, og det kommer fra merinofåret. Uld fra merinofår er blødere og varmere i forhold til uld fra andre får. Det er meget tyndt, men af en rigtig fin uldkvalitet.
Det er temperaturregulerende, og har ligesom almindelig uld en god isoleringsevne, så man fryser aldrig under sådan uldplaid lavet af denne type uld. Uldtypen kradser mindre end andre uldtyper, så hvis man sidder og har problemer med andre slags uld, så er denne uldtype perfekt for dig.
 

Stilren, elegant og nem plaid at vedligeholde

 

I den flotte farve “Off white”, da får du en plaid der er elegant og altid vil være stilren uanset hvor du placere den i dit hjem. Den er præget og inspireret af nordiske udtryk. En ensfarvede plaid vil altid være en klassiker, som man kan have glæde af i rigtig mange år. Plaiden er selvrensende pga. uldtyperne, så det vil sjældent være nødvendigt at vaske plaiden, som alternativt kan luftes udendørs.
 

Din sikkerhed

 

Uldplaiden er af Nordic design i meget god kvalitet. Plaiden er Öko-tex mærket, som er din tryghed for, at produktionen bliver kontrolleret og lever op til internationale krav, uden brug af sundhedsskadelige stoffer.
 
uldplaiden.dk

Mange bløde knus fra

 

Read more

Se her vores lækre lammeskindslippers 🐑

Se her vores lækre lammeskindslippers 🐑

Vi har atter igen fået vores lækre lammeskindslippers på shoppen igen 🐑 Vi har både vores egne rigtig lækre lammeskindslippers, som ultra bløde lavet af New Zealandsk lammeskind, som har en naturli...

Read more
Fakta om uld

Fakta om uld

Uld har en masse gode og lækre egenskaber som vi til hver en tid kan nyde godt af. Der er mange forskellige former for uld, men de har alle sammen egenskaber der kommer dig til gode på mange måder...

Read more