Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Prisstigning skyldtes verdenspandemien covid-19 🌍

Prisstigning skyldtes verdenspandemien covid-19 🌍

Prisstigning skyldtes verdenspandemien covid-19 🌍

Covid-19 situationen har ramt verdensproduktionen, og det betyder højere priser!

Covid-19 pandemien har siden 2020 hærget verden over, og haft en stor indflydelse på verdenshandlen og dermed stiger priserne nu, og vi bliver nødt til at følge med på dette. Årsagen og grunden til de stigende priser er dermed en kombination af flere forskellige faktorer. Corona medførte et generelt fald i råvareproduktionen i 2020, og det blev sværere at fragte råvarer rundt i verden, hvilket har medført højere fragtpriser verden over.
Udviklingen skaber en frygt for råvaremangel, og det får underleverandører til at købe og handle mere ind for at sikre sig godt og tilstrækkeligt med varer til deres produktion. Dermed går det galt, og når udbuddet så falder, mens efterspørgslen stiger, så sker det at priserne verden over ryger i vejret. 
Dermed er råvarerne blevet dyrere, transporten er blevet dyrere - Og leverandører og producenter er presset, og kan ikke følge med! 
Dermed har vi også været nødsaget til at hæve vores priser en smule, men her hos Uldplaiden brænder vi stadig for at tilbyde jer de bedste, lækreste og blødeste plaider til de bedste priser på markedet! 
Plaid fra uldplaiden.dk

Mange bløde knus fra

Plaid fra uldplaiden.dk

Read more

Mors dag - Forkæl hende du holder af 🌞
Mors dag - Gaveideer

Mors dag - Forkæl hende du holder af 🌞

Mors dag er lige om hjørnet, og det er nu tid til at fejre jordens mødre 💛 Og det er den perfekte anledning til at forkæle hende som du holder af, og er taknemlig for at have i din hverdag! Vi h...

Read more
Plaider til alle anledninger - Den perfekte gaveide ✨
Gaveide

Plaider til alle anledninger - Den perfekte gaveide ✨

En plaid fra os er en vinder at fĂĄ i gave, og det er gaven som bliver ved med at give! Vi har plaider til enhver smag og enhver anledning. Vores produktsortiementer som bĂĄde bestĂĄr af vores egne ...

Read more