Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Lær mere her om vores ægte luksus lammeskind 🐑

Lær mere her om vores ægte luksus lammeskind 🐑

Lær mere her om vores ægte luksus lammeskind 🐑

Lær mere her om vores ægte luksus lammeskind 

Vi har fået et stort vores udvalg af ægte bløde luksus lammeskind, i de fineste naturlige og smukke farver. Lammeskindene er et tidløs element i den nordiske boligindretning, hvor det oftes forbindes med hygge. Brug skindene på en stol, sofa eller gulvet som et tæppe.
Lammeskind fra uldplaiden.dk
Hvert lammeskind er unikt på sin helt egen smukke måde - Og dermed kan der forekomme variationer i skindets farve, form og størrelser. Fårene har levet i Europa under naturlige forhold.

Langhåret vs. korthåret modeller

👉🏼 Vores langhåret modeller kommer fra får som har levet på de islandske sletter og skranter under naturlige forhold.
👉🏼Vores korthåret modeller kommer fra får som har levet på farme i England, Holland og Tyskland under naturlige forhold på marker.
Råskindet er forarbejdet på et europæisk økologisk garveri som opfylder europæiske standarder, og  der er løbende kvalitetskontrol under fremstillingen af lammeskindet. Vi går her hos Uldplaiden op i dyrevelfærd, og derfor har vi gået op i, at få lammeskind som er bi-produkter af produktionen af kød, og derfor er ingen dyr aflivet specielt for deres skind.
På baggrund af alt dette er lammeskindene dermed af den højeste kvalitet, og det vil man også kunne mærke når man får det! 

❗️ Nok markedets bedste kvalitet, og de må absolut ikke forveksles med de billige skind der kan findes på markedet ❗️

Når man køber et lammeskind fra os af, er man sikker på at fåret har levet et godt liv 👉🏼 Og passer man godt på den, får man en masse glæde af den i mange år!
Lammeskind fra uldplaiden.dk

Mange bløde knus 

Uldplaiden 

Read more

Plaider til alle anledninger - Den perfekte gaveide ✨
Gaveide

Plaider til alle anledninger - Den perfekte gaveide ✨

En plaid fra os er en vinder at få i gave, og det er gaven som bliver ved med at give! Vi har plaider til enhver smag og enhver anledning. Vores produktsortiementer som både består af vores egne ...

Read more
Se her vores lækre lammeskindslippers 🐑

Se her vores lækre lammeskindslippers 🐑

Vi har atter igen fået vores lækre lammeskindslippers på shoppen igen 🐑 Vi har både vores egne rigtig lækre lammeskindslippers, som ultra bløde lavet af New Zealandsk lammeskind, som har en naturli...

Read more