Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Gør sommerhuset klar! Følg 2021s farvetrends med vores egen sommerkollektion eller lækre produkter fra Ib Laursen 🌞🐚

Gør sommerhuset klar! Følg 2021s farvetrends med vores egen sommerkollektion eller lækre produkter fra Ib Laursen 🌞🐚

Gør sommerhuset klar! Følg 2021s farvetrends med vores egen sommerkollektion eller lækre produkter fra Ib Laursen 🌞🐚

Gør sommerhuset klar! Følg 2021s farvetrends

Nu har vi ramt forårsmånederne, og solen titter lige så stille mere frem og varmen banker på. Dermed kan vi snart trække mere udenfor, og nyde solens varme stråler, og også nyde de kølige men også varme sommeraftener. Gør sommerhuset klar!
Så er det også tid til at gøre sommerhuset klar, så man selv kan nyde det eller så ens gæster kan. Vi har plaider, puder m.m. som er perfekte at have liggende, både til indenfor i sofaen eller på en stol, men også udenfor på terrassens møbler eller i en hængekøje i haven. Man kan bruge en plaid til mange ting og året rundt, så det er kun fantasien der sætter grænser. Man kan også tage det med til stranden, ud på en skovtur, når man skal spise ude i det fri til at ligge på bænken eller på jorden, inde i bilen m.m. Der er alverdens muligheder! 
Vores plaider giver dig altid en behagelig kropstemperatur – både inde og ude. Uldplaiderne har en passende tykkelse så de altid føles bløde og behagelige.
Som nævnt i et tidligere blogopslag, så er de 3 b’er hit-farverne at have i indretningen i 2021 - det er beige, brun og blå! Og i de farver der har vi en masse plaider og pudebetræk fra både vores eget mærke, men også andre brands! 
Her er nogle af mulighederne nedenunder:
Plaid fra uldplaiden.dk
Vores egne (sommerkollektionen): 
Her hos os i Uldplaiden har vi siden 2020 specialiseret os i, at sælge lækre og bløde uldplaider til danskerne. Plaiderne er produceret i Europa. Uldplaiden er et søsterselskab til Otherstuff.dk, og vi er beliggende i hjertet af Odense. 
Plaiderne har en passende tykkelse, så de altid føles bløde og behagelige uanset hvilket uld der er i. Om det er til hyggelige og køligere sommeraftener på terrassen, eller de kolde og hyggelige vintermåneder inde i sofaen, så er uldplaid fra os det helt rigtige valg.
Vi har skabt en sommerkollektion med lækre plaider i 50% recycled bomuld. Der er mange forskellige nuancer og mønstre, så kun fantasien sætter grænser! 
Se dem her: Sommer plaider
Plaid fra uldplaiden.dk
Ib Laursen: 
Ib Laursen er en af skandinaviens førende trendsættere inden for brugskunst og interiør. Ib Laursen designer og forhandler brugskunst i rustikt, romantisk og nordisk design, med fokus på at skabe en unik og hyggelig atmosfære i hjemmet og haven. Ib Laursen startede i 1971 og har lige siden stræbet efter at udvikle nye og bedre produkter.
 
Vi elsker deres pudebetræk og quiltet tæpper, så vi har fået en masse lækre nuancer og mønstre på lager - Så tag et kig! 
Se dem her: Pudebetræk og quiltet tæpper
Plaid fra uldplaiden.dk

Mange bløde knus fra

Plaid fra uldplaiden.dk

Read more

Gå foråret i møde - Frisk hjemmet op med enkle naturfarver, eller farver der giver mere pang til hverdagen 🤎🤍🧡
Frisk hjemmet op med nye farver

Gå foråret i møde - Frisk hjemmet op med enkle naturfarver, eller farver der giver mere pang til hverdagen 🤎🤍🧡

Gå foråret i møde - Frisk hjemmet op med nye farver! Nu har vi endelig ramt marts måned, og foråret banker nu på døren og er klar til sin ankomst, og vi er mere end klar til at lukke den ind og byd...

Read more
Bliv klar til påsken - Gør dit uderum klar til det varme vejr! 🌾🌞
Bliv klar til påsken med en opgradering i dit uderum

Bliv klar til påsken - Gør dit uderum klar til det varme vejr! 🌾🌞

Bliv klar til påsken med en opdatering i dit uderum Ser her vores bud på lækre plaider, quilt tæpper og pudebetræk som vil pynte i dit uderum gennem sommerhalvåret, men også senere hen i indretning...

Read more