Uldplaiden.dk på Dansk Danish sprogUldplaiden.dk in English - Engelsk
Levering: 1-3 hverdageFRI FRAGT til GLS pakkeshop når du handler for mere end kr.399,-14 dages fuld returret

Vores politik om brug af Cookies

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
uldplaiden.dk, facebook.com, google.com

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: salg@uldplaiden.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Uldplaiden.dk
Vandværksvej 24
5000 Odense
Telefon: +45 25 40 66 40
Email: salg@uldplaiden.dk

Markedsføringscookies.
Markedsføringscookies bruges til at tilpasse de besøgendes annonceoplevelse på en hjemmeside og web-app ud fra deres browsinghistorik. Uldplaiden.dk bruger data, der indsamles fra disse cookies, til at forhindre, at den samme annonce vises igen og igen, til at huske den besøgendes annoncepræferencer og til at skræddersy, hvilke annoncer der vises i browseren ud fra den besøgendes online-aktiviteter.

Google Ads. Google Ads bruger cookies og søgeord til at gøre det muligt for Uldplaiden.dk at markedsføre og reklamere for produkter og ydelser ved at opnå synlighed over for interesserede besøgende. Nærmere oplysninger kan findes her: https://support.google.com/google-ads/answer/6319?hl=en.

Sociale netværkscookies.
Disse tracking-cookies gør det muligt for brugere at dele indhold på sociale medieplatforme og hjælper med at linke aktivitet på en hjemmeside til delingsplatforme, der udbydes af tredjeparter.

Facebook Plugins er integreret i Uldplaidens hjemmeside og web-app. Du kan genkende Facebooks plugins på Facebooks logo eller "Like"-knappen. Klik her for at se en oversigt over Facebooks plugins: http://developers.facebook.com/docs/plugins/. Hvis du besøger hjemmesiden eller web-app'en og klikker på Facebooks plugin, etableres der en
direkte forbindelse mellem din browser og Facebooks server. Facebook modtager herved oplysning om, at du har besøgt hjemmesiden eller web-app'en med din IP-adresse. Hvis du klikker på Facebooks "Like"-knap, mens du er logget ind på din Facebook-konto, kan du linke indholdet på hjemmesiden til din Facebook-profil. Facebook kan således knytte besøget på hjemmesiden eller web-app'en til din brugerkonto. Uldplaiden.dk modtager ingen oplysninger om indholdet af de data, der sendes, og hvordan Facebook bruger disse. Du kan finde nærmere oplysninger om dette i Facebooks privatlivspolitik her: http://facebook.com/policy.php.

Funktionerne i Instagram er integreret i Uldplaidens hjemmeside og web-app. Hvis du er logget ind på din Instagram-konto, kan du linke indholdet på hjemmesiden til din Instagram-profil ved at klikke på Instagram-knappen. Instagram kan således knytte besøget på hjemmesiden til din brugerkonto. Uldplaiden.dk modtager ingen oplysninger om indholdet af de data, der sendes, og hvordan Instagram bruger disse. Du kan finde nærmere oplysninger om dette i Instagrams privatlivspolitik her: http://instagram.com/about/legal/privacy/.