Levering: 1-3 hverdageFRI FRAGT til pakkeshop når du handler for mere end kr.399,-14 dages fuld returret
Vi bytter julegaver til og med 8 Januar 2022

Om Uldplaiden

Velkommen til Uldplaiden

Her hos Uldplaiden har vi siden 2020 specialiseret os i, at sælge lækre og bløde uldplaider til danskerne. Det er Mette Danielsen og hendes søn Emil Danielsen der står bag webshoppen som er lokaliseret i hjertet af Odense, hvor vores lager også befinder sig. Plaiderne er produceret i Europa. Uldplaiden er et søsterselskab til webshoppen Otherstuff.dk, som går op i skønheden i livet, design, kvalitet og store som små glæder i hverdagen. Dermed går de samme tanker og værdier videre fra OtherStuff til blomstringen af Uldplaiden. 

Vores mission og vision

Tekstiler har en afgørende rolle i et ethvert hjem. De kan være med til, at ændre atmosfæren i rummet det bliver placeret i, og være med til at ændre den måde man opfatter sit private rum og hjem på. Det skaber en hyggelig og helt personlig stemning, som er perfekt til enhver lejlighed. Her hos Uldplaiden har vi en mission, og den går ud på at være den bedste leverandør i Danmark inden for salget af de lækreste uldplaider til vores kunder. Vores vision ligger i, at vi til vores kære kunder gerne vil give de lækreste og blødeste uldplaider i forskellige typer og kvaliteter, til de bedste og mest konkurrencedygtige priser. 

Design og kvalitet

Design, kvalitet og en stærk passion for skønhed ligger dybt i hjertet her hos team Uldplaiden. Vi vil være med til, at gøre hverdagen mere lækker og skabe mere glæde blandt vores kunder. Du får dermed hos os en billig uldplaid, men alle vores plaider er på trods af den overkommelige og billige pris stadigvæk dansk design og af høj kvalitet. Akkurat ligesom vi kan lide det! 
De har en passende tykkelse, så de altid føles bløde og behagelige uanset hvilket uld der er i. Så om det er til hyggelige og varme sommeraftener på terrassen, eller de kolde og hyggelige vintermåneder inde i sofaen, så er et uldplaid fra os det helt rigtige valg.

Det gode spørgsmål - Hvad er uld egentlig?

Hvad er uld egentlig og hvad skal man gå efter? Og ja, det er et godt spørgsmål!
Uld er nemlig ikke bare uld. Vi kender bedst uld fra får og andre dyr såsom geder, kameler m.m. men det udvindes også fra blomster, såsom bomuldsplanten. Uld findes dermed også i et væld af forskellige typer og kvaliteter, og de laves alle med forskellige egenskaber og med et henblik på og beregnet til forskellige materialer. Vi bruger uld fra får i New Zealand, og også andre uldtyper såsom cashmere, merinould, bomuld m.m.

ÖEKO-TEX Mærket - Din garanti og tryghed for et godt produkt

Uldplaiden er af Nordic design i meget god kvalitet. Plaiden er Öko-tex mærket, som er din tryghed for, at produktionen bliver kontrolleret og lever op til internationale krav, uden brug af sundhedsskadelige stoffer.

CSR - Ansvar overfor miljøet på vores måde

Hos Otherstuff tager vi ansvar og passer på vores miljø. Vi forsøger hver dag at gøre en forskel, hvor vi kan. Derfor tilstræber vi os at implementere sociale- og miljømæssige hensyn i forhold til vores forretningsaktiviteter. Vi vil gerne gøre vores for, at både vi og vores kunder føler de gør noget godt for miljøet når de handler hos os. Vores produkter bliver enten sendt i poser og papkasser til dig. 
Vi er medlem af Odenses bæredygtighedsråd som arbejder for bæredygtige løsninger for Odense. Odenses bæredygtighedsråd arbejder med FN’s 17 verdensmål omhandlende miljømæssige og social bæredygtighed, og det samme gør vi her hos Uldplaiden. Vi benytter os af STOK Emballage, og de går op i at fødevaresikkerhed, miljø og bæredygtighed altid står højt på deres kunders dagsorden. STOK Emballage er både medlem af EUMOS, har FCS-certifikat, BRC-certifikat og er medlem af PackSynergy. Dermed gør de deres for at passe på vor jord, da deres produkter er skabt og lavet med en omtanke for miljøet, og dermed giver de bedste forudsætninger for nethandel. 
Alle muligheder er åbne med et uldplaid fra os. Du skal bare vælge ud fra hvilken bredde/længde du vil have, hvilken slags uld du gerne vil have om dig, og hvilken farve du syntes der passer perfekt hjemme hos dig! Vi glæder os til at hjælpe med, at gøre en forskel for både dig og dit hjem! 
 

De bedste hilsner

Mette og Emil Danielsen