Prisstigning skyldtes verdenspandemien covid-19 🌍

Prisstigning skyldtes verdenspandemien covid-19 🌍

Covid-19 situationen har ramt verdensproduktionen, og det betyder højere priser!

Covid-19 pandemien har siden 2020 hærget verden over, og haft en stor indflydelse på verdenshandlen og dermed stiger priserne nu, og vi bliver nødt til at følge med på dette. Årsagen og grunden til de stigende priser er dermed en kombination af flere forskellige faktorer. Corona medførte et generelt fald i råvareproduktionen i 2020, og det blev sværere at fragte råvarer rundt i verden, hvilket har medført højere fragtpriser verden over.
Udviklingen skaber en frygt for rüvaremangel, og det für underleverandører til at købe og handle mere ind for at sikre sig godt og tilstrÌkkeligt med varer til deres produktion. Dermed gür det galt, og nür udbuddet sü falder, mens efterspørgslen stiger, sü sker det at priserne verden over ryger i vejret. 
Dermed er rüvarerne blevet dyrere, transporten er blevet dyrere - Og leverandører og producenter er presset, og kan ikke følge med! 
Dermed har vi ogsü vÌret nødsaget til at hÌve vores priser en smule, men her hos Uldplaiden brÌnder vi stadig for at tilbyde jer de bedste, lÌkreste og blødeste plaider til de bedste priser pü markedet! 
Plaid fra uldplaiden.dk

Mange bløde knus fra

Plaid fra uldplaiden.dk

Tilbage til blog