Levering: 1-3 hverdageFRI FRAGT til pakkeshop når du handler for mere end kr.399,-14 dages fuld returret

Gør sommerhuset klar! Følg 2021s farvetrends med vores egen sommerkollektion eller lækre produkter fra Ib Laursen 🌞🐚

Gør sommerhuset klar! Føl 2021s farvetrends og vær med på beatet

Gør sommerhuset klar! Følg 2021s farvetrends

Nu har vi ramt forårsmånederne, og solen titter lige så stille mere frem og varmen banker på. Dermed kan vi snart trække mere udenfor, og nyde solens varme stråler, og også nyde de kølige men også varme sommeraftener. 
Så er det også tid til at gøre sommerhuset klar, så man selv kan nyde det eller så ens gæster kan. Vi har plaider, puder m.m. som er perfekte at have liggende, både til indenfor i sofaen eller på en stol, men også udenfor på terrassens møbler eller i en hængekøje i haven. Man kan bruge en plaid til mange ting og året rundt, så det er kun fantasien der sætter grænser. Man kan også tage det med til stranden, ud på en skovtur, når man skal spise ude i det fri til at ligge på bænken eller på jorden, inde i bilen m.m. Der er alverdens muligheder! 
Vores plaider giver dig altid en behagelig kropstemperatur – både inde og ude. Uldplaiderne har en passende tykkelse så de altid føles bløde og behagelige.
Som nævnt i et tidligere blogopslag, så er de 3 b’er hit-farverne at have i indretningen i 2021 - det er beige, brun og blå! Og i de farver der har vi en masse plaider og pudebetræk fra både vores eget mærke, men også andre brands! 
Her er nogle af mulighederne nedenunder:
Vores egne (sommerkollektionen): 
Her hos os i Uldplaiden har vi siden 2020 specialiseret os i, at sælge lækre og bløde uldplaider til danskerne. Plaiderne er produceret i Europa. Uldplaiden er et søsterselskab til Otherstuff.dk, og vi er beliggende i hjertet af Odense. 
Plaiderne har en passende tykkelse, så de altid føles bløde og behagelige uanset hvilket uld der er i. Om det er til hyggelige og køligere sommeraftener på terrassen, eller de kolde og hyggelige vintermåneder inde i sofaen, så er uldplaid fra os det helt rigtige valg.
Vi har skabt en sommerkollektion med lækre plaider i 50% recycled bomuld. Der er mange forskellige nuancer og mønstre, så kun fantasien sætter grænser! 
Se dem her: Sommer plaider
Ib Laursen: 
Ib Laursen er en af skandinaviens førende trendsættere inden for brugskunst og interiør. Ib Laursen designer og forhandler brugskunst i rustikt, romantisk og nordisk design, med fokus på at skabe en unik og hyggelig atmosfære i hjemmet og haven. Ib Laursen startede i 1971 og har lige siden stræbet efter at udvikle nye og bedre produkter.
 
Vi elsker deres pudebetræk og quiltet tæpper, så vi har fået en masse lækre nuancer og mønstre på lager - Så tag et kig! 
Se dem her: Pudebetræk og quiltet tæpper

Mange bløde knus fra


Ældre opslag Nyere opslag