Prisstigning skyldtes verdenspandemien covid-19 🌍

Prisstigning skyldtes verdenspandemien covid-19 🌍

Covid-19 situationen har ramt verdensproduktionen, og det betyder højere priser!

Covid-19 pandemien har siden 2020 hærget verden over, og haft en stor indflydelse på verdenshandlen og dermed stiger priserne nu, og vi bliver nødt til at følge med på dette. Årsagen og grunden til de stigende priser er dermed en kombination af flere forskellige faktorer. Corona medførte et generelt fald i råvareproduktionen i 2020, og det blev sværere at fragte råvarer rundt i verden, hvilket har medført højere fragtpriser verden over.
Udviklingen skaber en frygt for råvaremangel, og det får underleverandører til at købe og handle mere ind for at sikre sig godt og tilstrækkeligt med varer til deres produktion. Dermed går det galt, og når udbuddet så falder, mens efterspørgslen stiger, så sker det at priserne verden over ryger i vejret. 
Dermed er råvarerne blevet dyrere, transporten er blevet dyrere - Og leverandører og producenter er presset, og kan ikke følge med! 
Dermed har vi også været nødsaget til at hæve vores priser en smule, men her hos Uldplaiden brænder vi stadig for at tilbyde jer de bedste, lækreste og blødeste plaider til de bedste priser på markedet! 
Plaid fra uldplaiden.dk

Mange bløde knus fra

Plaid fra uldplaiden.dk

Tillbaka till blogg